Quinoa Çorbası tarifi
Quinoa çorbasının bu tarifi,
bu Kredi hesaplama fantastik yemeği diyetimize katmak için idealdir. Bu sahte
tahıl, eski İnkalar tarafından tüketildi.
Quinoa hakkında
Quinoa gerçekten tahıl değil,
karabuğday ve amaranth ile birlikte yalancı tahıl olarak bilinen grubu
oluşturur. Xiet bin yıl önce daha fazla büyüdüğü Güney Amerika'ya özgüdür ve
şimdi ekimi birçok ülkeye yayılmıştır.
Proteinler açısından çok
zengindir ve vücudumuzun ihtiyaç duyduğu ve kendi başına üretemediği tüm temel
amino asitleri içerir, ayrıca B vitaminleri, demir verir ve iyi bir kalsiyum
kaynağıdır. Quineo'nun sindirimi kolaydır ve glüten içermez.
Quinoa Çorbası tarifi
Quinoa pişirmek zor değildir
ve pişirildikten sonra çok çeşitli yemekler hazırlamak için kullanabiliriz.
Kinoa pişirmek için, kinoa ve
iki suya ya da en çok sevdiğimiz et suyuna, örneğin sebze ya da tavuğa
ihtiyacımız var.
Quinoa çorbası tarifi için
sebze ve nohut ile bir et suyu hazırladık, bu tam yemeğin tadını çıkarmak için
ideal.
Quinoa çorbası için
malzemeler
Bir parça kombu deniz yosunu.
Tuz ve yağ.
Quinoa Çorbası tarifi
hazırlanması
Ertesi gün, onları, kombu
deniz yosunu parçası ile ekspres tencerede kaynatın (önceden pişirilir).
Az yağlı bir tavada,
sebzeleri soteleyin ve küçük parçalar halinde doğrayın, su ilave edin ve
pişinceye kadar kaynatın.
Sebzeler pişirildiğinde et
suyunu süzün, kinoa ve nohut ekleyin ve tada tuz ekleyin.
Yaklaşık on beş dakika
pişirelim ve çorbamız hazır.
Bizim tavsiyemiz
Kaynamış olduğumuz sebzeler
çorbanın Kredi hesaplama içine konarak ya da biraz yağla servis yapılarak
kullanılabilir.
Yorumlar
Yorum Gönder