Quinoa ile endive teknelerin tarifi
Bu lezzetli sonlu quinoa
tekneleri, Kredi hesaplama birkaç dakika içinde hazır olacağız ve bu gıdaların tüm
özelliklerinden yararlanacağız.
Bitkiler ve quinoa
Quinoa ile son bahar ve yaz
için idealdir, o günlerde sıcak yemek istemediğimiz zaman bu yemek çok tavsiye
edilir.
Geleneksel Çin tıbbına göre,
karaciğeri teneffüs etmek ve saflaştırmak için çalışmalarını sürdürmesine
yardımcı olmak için ideal olan bitler biraz acıdır. Ayrıca acı bir dokunuşu
olan ve bu nedenle de karaciğere faydalı olan diğer yiyecekler de roka veya su
teresidir.
Cinchona'ya gelince, bize tüm
gerekli amino asitleri verdiğini ve sebzelerle birleşmiş bir sindirim sistemi
olduğunu çok iyi bilmeliyiz. Besinlerin bu kombinasyonu ile, kinoa ile
endikasyonlar, enerjinin önemli bir katkısını elde ederiz.
Quinoa endive tekneler için
Malzemeler
1 bardak quinoa
2 bardak su
2 rendelenmiş havuç.
½ salatalık küpleri kesilmiş.
½ kabak küpleri kesilmiş.
Maydanoz ve roka ince
doğranmış.
4 endikasyon.
Kavrulmuş ayçiçeği çekirdeği.
Baharat için
Tamarı 1 çorba kaşığı (veya
soya).
Limon suyu 1 çorba kaşığı.
2 yemek kaşığı susam yağı.
4 yemek kaşığı maden suyu.
Kıyı teknelerinin quinoa ile
hazırlanması
Quinoa'yı yıkar ve tahliye
ederiz.
Suyu ateşe veriyoruz ve
kaynamaya Kredi hesaplama başladığında kinoa atıyoruz. Biraz zerdeçal ve biberle
zenginleştirebiliriz.
15 dakika kaynatın, örtün ve
yaklaşık 10 dakika bekletin.
Quinoa'yı bir tabağa koyup
soğumaya bırakın.
Quinoa'yı malzemelerin geri
kalanıyla bir kasede karıştırın.
Pansumanı hazırlayın ve
malzemelerin geri kalanıyla karıştırın.
Bu karışımı ender teknelerle
doldurun.
Yorumlar
Yorum Gönder