Quinoa nasıl pişirilir: pişirme şekli ve sağlıklı yemek tarifi



Eğer quinoa pişirmeyi öğrenmek Kredi hesaplama istiyorsanız bu makaleyi kaçıramazsınız, ayrıca bu süper yiyeceğin tadını çıkarmak için besleyici bir tarif sunuyoruz.
Quinoa nasıl pişirilir
Quinoa, doğanın bu armağanlarından biridir, on beş veya yirmi dakika içinde hazırlayabileceğimiz ve bize tam bir protein veren tek bitkisel yiyeceği yapan dokuz temel amino asidi veren bir süper yiyecektir.
Quinoa'nın nasıl pişirileceğini öğrenmek çok basittir, bunu adım adım açıklayacağız, böylece özel bir yiyeceğin tadını çıkarabilirsiniz:
Kinoa taneleri, su ile kolayca çıkarılabilen saponin adı verilen koruyucu bir tabakaya sahiptir, cinchona'yı yıkamak için bir süzgeç içine koyun ve birkaç dakika soğuk su altında tutun.
Quinoa, pişirmeden biraz önce kızartırsak, beş veya altı dakika içinde hazırlayabileceğimiz hafif bir besleyici tada sahiptir.
Tabii ki sadece quinoa'yı suyla pişirebiliriz, ama aynı zamanda tadımızı zenginleştirecek olan sebze suyu içinde de yapabiliriz.
Oran bir fincan kinoa ve iki su veya et suyu, kaynamaya başladığında, pişirilene kadar ısıyı düşürürüz.
Yaklaşık on beş dakika içinde veya daha azında, bu süper yemeği pişireceğiz.
Çorbalara makarna gibi eklenebilir; un yapmak ve ekmek, hamur işi veya şekerleme yapmak; kahvaltı için pul şeklinde tüketin; hatta patlamış mısır yapmak.
Sebzeli quinoa nasıl pişirilir
Sebze deniz ve arazi multinutrient quinoa
5 taze shiitake mantarı (kuru, rehidratlı ve ortaya çıkan sudan faydalanacaklarsa).
Quinoa tarifi hazırlanması
Teflon içermeyen bir tavada, "kristalli" olana kadar soğan ve sarımsak altında pişirin. Eğer yapışırlarsa, biraz su ekleyin, Kredi hesaplama ama asla daha fazla yağ eklemeyin. Ardından, kıyılmış deniz yosunu ve shiitake gövdelerini ekleyin. Karıştırın ve kısık ateşte pişirin, örtün.
Buharlı pişiricide, havuç ve brokoli 4 dakika pişirin. Quinoa pişirmek için kalan suyu ayırın.
Cinchona'yı yukarıda belirtildiği gibi yıkayın.
Sıcak suyla 1 ve bir buçuk ölçü alarak pişirin ve düşük ısıda ve bir kapakla 10 dakika pişirin. Kaynamaya başlar başlamaz, yüzeyde oluşan köpüğü bir kaşık yardımıyla çıkarınız.
Bu dakikalardan sonra, kıyılmış shiitake mantarları ile birlikte zerdeçal ve karabiber ekleyin. Dikkatlice karıştırın .. Kapak ve pişirmeyi bitirin, zaten ateş açın.
Son olarak, pişirilen sebzeler buharla, Kredi hesaplama quinoa ve shiitake ile ve tavada haşlanmış sebzelerle karıştırılır.
Bu harika multinutrient quinoa'nın bir bölümünü SERVE ve ayçiçeği tohumu ve kıyılmış maydanoz ile süsleyin.
Tadını çıkarın!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Lateral fleksiyon nedir?

Radyokarpal Eklem Nedir?

Lateral Geniculate Nucleus nedir?