Quinoa nasıl pişirilir: pişirme şekli ve sağlıklı yemek tarifi
Eğer quinoa pişirmeyi
öğrenmek Kredi hesaplama istiyorsanız bu makaleyi kaçıramazsınız, ayrıca bu süper
yiyeceğin tadını çıkarmak için besleyici bir tarif sunuyoruz.
Quinoa nasıl pişirilir
Quinoa, doğanın bu
armağanlarından biridir, on beş veya yirmi dakika içinde hazırlayabileceğimiz
ve bize tam bir protein veren tek bitkisel yiyeceği yapan dokuz temel amino
asidi veren bir süper yiyecektir.
Quinoa'nın nasıl
pişirileceğini öğrenmek çok basittir, bunu adım adım açıklayacağız, böylece
özel bir yiyeceğin tadını çıkarabilirsiniz:
Kinoa taneleri, su ile
kolayca çıkarılabilen saponin adı verilen koruyucu bir tabakaya sahiptir,
cinchona'yı yıkamak için bir süzgeç içine koyun ve birkaç dakika soğuk su
altında tutun.
Quinoa, pişirmeden biraz önce
kızartırsak, beş veya altı dakika içinde hazırlayabileceğimiz hafif bir
besleyici tada sahiptir.
Tabii ki sadece quinoa'yı
suyla pişirebiliriz, ama aynı zamanda tadımızı zenginleştirecek olan sebze suyu
içinde de yapabiliriz.
Oran bir fincan kinoa ve iki
su veya et suyu, kaynamaya başladığında, pişirilene kadar ısıyı düşürürüz.
Yaklaşık on beş dakika içinde
veya daha azında, bu süper yemeği pişireceğiz.
Çorbalara makarna gibi
eklenebilir; un yapmak ve ekmek, hamur işi veya şekerleme yapmak; kahvaltı için
pul şeklinde tüketin; hatta patlamış mısır yapmak.
Sebzeli quinoa nasıl
pişirilir
Sebze deniz ve arazi
multinutrient quinoa
5 taze shiitake mantarı (kuru,
rehidratlı ve ortaya çıkan sudan faydalanacaklarsa).
Quinoa tarifi hazırlanması
Teflon içermeyen bir tavada,
"kristalli" olana kadar soğan ve sarımsak altında pişirin. Eğer
yapışırlarsa, biraz su ekleyin, Kredi hesaplama ama asla daha fazla yağ eklemeyin. Ardından, kıyılmış
deniz yosunu ve shiitake gövdelerini ekleyin. Karıştırın ve kısık ateşte
pişirin, örtün.
Buharlı pişiricide, havuç ve
brokoli 4 dakika pişirin. Quinoa pişirmek için kalan suyu ayırın.
Cinchona'yı yukarıda
belirtildiği gibi yıkayın.
Sıcak suyla 1 ve bir buçuk
ölçü alarak pişirin ve düşük ısıda ve bir kapakla 10 dakika pişirin. Kaynamaya
başlar başlamaz, yüzeyde oluşan köpüğü bir kaşık yardımıyla çıkarınız.
Bu dakikalardan sonra,
kıyılmış shiitake mantarları ile birlikte zerdeçal ve karabiber ekleyin.
Dikkatlice karıştırın .. Kapak ve pişirmeyi bitirin, zaten ateş açın.
Son olarak, pişirilen
sebzeler buharla, Kredi hesaplama quinoa ve shiitake ile ve tavada haşlanmış sebzelerle
karıştırılır.
Bu harika multinutrient
quinoa'nın bir bölümünü SERVE ve ayçiçeği tohumu ve kıyılmış maydanoz ile
süsleyin.
Tadını çıkarın!
Yorumlar
Yorum Gönder